fbpx

AI KOOLITUS:
Alusta ja kasvata oma ettevõtet AI tööriistade abil

Keiu ja Kristiina on tänaseks oma päevatöö jätnud ning enda ettevõtte asutanud. Igapäevatöös on neile tegemistes abiks AI tööriistad ning hea meelega jagavad nad enda kogemusi.

Tule ja saa praktikutelt kogemusi ja kuula, kuidas AI on aidanud neil oma pädevust tõsta.

Tehisintellekt aitab sul oma oskuseid kiirelt laiendada ja ka täiendada ning seejuures kas tasuta või väga väikeste kuludega. Nii ei pea sa enda arendamiseks või äri alustamiseks ja kasvatamiseks üldse suuri summasid välja käima. Näiteks on ChatGPT kasutamine täiesti tasuda. Tasuline ja väga võimekas versioon maksab aga 20 euri + KM.

Koolituste käigus õpetame tööriistu, mis aitavad sind erinevates tööülesannetes:

  • turundusmaterjalide loomine (tekst, pilt, video),
  • müügipakkumiste koostamine (tekst, graafika, presentatsioon),
  • aja- ja projektijuhtimise tõhustamine,
  • korduvate ülesannete automatiseerimine,
  • andmeanalüüs.

Ja seda mõistlike summade eest. Kui tööülesandeid tundub palju, siis tead, et sa ei ole tegelikult üksi. AI tööriistad saavad sind võimestada ja pakkuda tuge. 

Vaata kava, leia endale vajalikud teemad ja liitu sobiliku grupiga.

Kellele koolitus on mõeldud?

Koolitus on 3-päevane. Saad valida, kas osaled kõikidel päevadel või valid endale vajalikud teemad välja ning liitud sobiliku koolitusgrupiga:

1. päev | 27. september 2024 kell 09:30-14:00

Workland (Maakri 19, Tallinn) | 179 €

  • AI tööriistade ABC – millise valdkonna tööriistu täna turul on; kuidas tööriistu otsida. Tutvume ChatGPT-ga. Hinnad, turvalisus, tingimused.
  • Tutvume tööriistadega, mis aitavad tekste kirjutada (toote või teenusekirjeldused, e-kirjad, reklaamtekstid jne) ning müügitegevusi lihtsustada.

2. päev | 11. oktoober 2024 kell 10:00-12:00

live veebikoolitus | 79 €

  • Aja- ja projektijuhtimise tööriistadega tutvumine.
  • Korduvate ülesannete automatiseerimine ja enda arendamine.

3. päev | 18. oktoober 2024 kell 10:00-12:00

live veebikoolitus | 79 €

  • Andmete analüüsimise võimalustega tutvumine.
  • Vaatame üle ka ettekannete tööriistad ja turul kehtivad regulatsioonid.

Kõik 3 kuupäeva (27.09, 11.10 ja 18.10)

Workland + live veebikoolitused

303 €

  • Sisaldab kõigil 3 koolituspäeval osalemist.
  • Sulle jääb lisaks tööriistadele väga vahva tutvusringkond

Koolituse tulemusel:

Koolitus ei eelda varasemaid teadmisi AI-st

Esimesel koolituspäeval räägime AI tööriistada ABC-st ja tutvume ChatGPT-ga. Seejärel keskendume praktiliste oskuste omandamisele.

Nii paljud räägivad, et AI on töövahend, mida peab õppima. Nii ongi. Tehisintellekti puhul kehtib reegel “Kiirus on edu saladus ning need, kes proovivad ja eksperimenteerivad, võidavad.”  

Varasemalt meie koolitustel osalejad on leidnud, et see kursus annab ühe lisandväärtuse veel. Ettevalmistuse tulevikus tekkivate väljakutsete lahendamiseks ning enda digipädevuse tõstmise muutuvates tööturu oludes.

Ja mis veelgi toredam. Koolitus pakub võimalust suhelda ja luua kontakte teiste inimestega, kes jagavad huvi AI ja tehnoloogia vastu. Koolituskaaslased saad hiljem vahetada kogemusi ja leida ehk toredaid koostöövõimalusigi.

Registreerimine on avatud veel:

PÄEVA
TUNDI
MINUTIT
SEKUNDIT

Kindlusta endale koht. Klassiruum mahutab 15 inimest.

Koolitajad

Kristiina Tuisk

Olen Productory AI Agentuuri koolitaja ja konsultant. Alates 2023. aasta kevadest ka EBS Executive Educationi tehnisintellekti arenguprogrammi juht. Lisaks töötan ma Tallinna Tehnikakõrgkoolis lektorina. 

AI tööriistade koolitusi olen teinud alates 2023.aasta algusest. Selle ajaga olen tehisintellekti teadmisi jaganud enam kui 2000-le inimesele. Sisekoolituste valdkond on AI-maastikul olnud põnev. Olen enam kui 30-le ettevõttele ja organisatsioonile toonud teadmisi müügist, turundusest, protsesside optimeerimisest ning praktilistest ja mõnikord ka vähem proaktilistest tehisintellekti tööriistadest. 

Kõige ägedam on koolituste juures see kui inimesed räägivad õhinaga kuidas nad õpitut kohe kasutada saavad. Tore on ka kuulda kui nad ütlevad, et Kristiina silm särab ja ta on hingega asja juures. Just nii püüan kõiki koolitusi ka läbi viia – särasilmselt ja pühendunult.

AI-võimalused personalivaldkonnas

Keiu Kaitsa

Mina olen Empleri hing, aju ja südametunnistus.
Olen olnud 15 aastat organisatsioonidele partneriks personalivaldkonna teemadel, juhtinud personaliagentuuri ning aidanud enam kui 300-l organisatsioonil tööturul efektiivselt ja silmapaistvalt toimida.

Minu  sissevaade erinevatesse valdkondadesse on tulnud läbi koostöö Päästeametis, Statistikaametis, CV Keskuses, Circle K Eestis, Brandemis, Tarmetecis, Timbecos ja näiteks Coop Pangas. Mind on organisatsioonides hinnatud kui eksperti, kes ei vali pooli, vaid on alati ettevõtte ja meeskonna poolt ning hindab eesmärgipärasust.

Tegelen igapäevaselt HR-projektijuhi ja koolitajana ning minu eesmärk on tõhustada ettevõtetes personalitööd. Üheks suunaks on tuua HR-protsessidesse innovatsiooni läbi tehisintellekti.

Koolitusel osalejad räägivad

Mulle väga meeldis koolituse ülesehitus. Endal tekkisid juba tuleviku osas pähe küsimused, mõtted. Lisaks andsid praktilised näited kohe teemast parema ülevaate. Ausalt, ma ise ei olnud ennem AI teemaga väga palju kokkupuutunud ja ei olnud ise ka huvi tundnud. Peale Sinu koolitust ma päriselt ca 3 tundi tegelesin selle teema täiendava uurimisega.

Rena

Sweco

Ma kindlasti võtan endaga kaasa promti kirjutamise nippe. Mulle jäi mulje, et koolitusel oli palju inimesi, kes polnud AI-d kunagi kasutanud. Neile oli see väga kasulik koolitus ja said kindlasti julgust ning häid näpunäiteid juurde. Hästi mõnus vibe ja õhkkond oli. Koolitusele oli lihtne siseneda, kõik toimis ja tehnilisi viperusi ei olnud (mind need tihti häirivad koolituste juures).

Keter

Euronics

Sinu koolitus oli väga sisuline ja sind oli mõnus kuulata. Ettekande slaidide visuaal oli väga uuendusmeelne ja silmale hea haarata. Võrdluseks eelneva ChatGPT koolitusega mille viis läbi meil ettevõttes teine koolitaja, oli sinu esitlus kordades detailsem ja sisukam. Ma sain põhjalikuma ülevaate 🙂

Triin

Greenergy Data Centers

Koolitus oli lühike ja sisuline, ei olnud tühja juttu ning reaalsed näitedsoovitused ning asjakohased.

Kristi

Tervisekassa

“Koolitus tuli täpselt õigel ajal. Väike kokkupuude ChatGPT-ga juba oli, aga see koolitus julgustaski edasi katsetama ja kindlasti parandab kasutamise kvaliteeti.”

Rita

Politsei- ja Piirivalveamet

Tõesti oli väga sisukas ja palju mõtlemisainet andev koolitus. Nüüd tuleb ainult katsetama hakata.

Merelle

Gustav Cafe

“Mulle meeldis, et koolitaja tõi päriselt ka promtidest näiteid – kuidas suutis genereerida vastuse tasuta ja tasuline AI. Meeldis, et koolitaja on katsetanud neid erinevat pidi, mis annab endalegi lisamõtteid juurde. Väga sisukad näited minu jaoks.”

Kristin

Apollo Grupp

“Oli väga põnev koolitus. Kolleegid on siiani õhinas ja kööginurgas on valdav teemaks AI! Meeldis see, et koolitajad on ise kõik läbi praktiseerinud ja oskasid reaalselt rääkida-näidata oma kogemuse põhjal.”

Koolitusel osaleja

EBS

Meeldis see, et koolitus ei olnud pelgalt info edastamine, vaid praktilised näited nii positiivse kui mitte nii heade võimaluste kohta AI erinevate programmide kasutusvõimaluste kohta. Koolitus oli väga hästi läbi viidud. Aeg möödus ruttu, kuna väga huvitav kuulata ja vaadata.

Anneli

Go Grupp

REGISTREERI END KOOLITUSELE

NB! Kui sul on mure registreerimisega või sa ei saa koheselt kinnituskirja koolitusel osalemise kohta oma e-mailile, siis võta kindlasti ühendust:

keiu@empler.ee
+372 52 17 065

Keiu_20230716_mariliisfoto_44

Vali sobiv kuupäev:

AI KOOLITUS:
Alusta ja kasvata oma ettevõtet AI tööriistade abil

Sisesta siia oma meiliaadress, saadan sulle sinna täpsema koolituse kava.