fbpx

koolitus

“Värbamisturundus sotsiaalmeedias”

Must-valgete töökuulutuste postitamine on iganenud tava. Tänane tööturg nõuab heade inimeste ligimeelitamiseks natukene enamat. Et muuta oma värbamine tööandjana tulemuslikumaks, on hädavajalik kasutada ühe töövahendina sotsiaalmeedias turundamist. 

Miks? Värbamisturundus sotsiaalmeedias aitab kiiresti jõuda potentsiaalsete kandidaatideni. Aga selleks, et olla edukas ja õiged kanalid enda jaoks tööle panna, tuleb esmalt omandada värbamisturunduse tehnikaid ning selgeks saada millist sisu ja formaati on mõistlik kasutada. 

Paljud personaliinimesed on minu värbamisturunduse konsultatsioonist saanud mõnusa müksu ja hakanud värbamist sotsiaalmeedias enda jaoks ümber mõtestama. Seega tule sinagi meiega punti ning õpi end tööandjana tulevastele talentidele sotsiaalmeedias turundama!

Värbamisturundus sotsiaalmeedias koolitus

Miks?

Ma tean, et personaliinimesed pelgavad värbamisturunduse kasutamist, kuid vajavad seda väga. 

Niisiis panin kokku koolituse, kus õpime looma kaasahaaravat sisu turundustehnikate kaudu. Lisasks vaatame, milline postituse formaat millises sotsiaalmeedia kanalis kõige paremini tulemusi toob.

Minu jaoks on oluline, et koolituselt võtaksid sa kaasa praktikas toimivad lahendused ning hiljem oskad edukalt läbi viia värbamiskampaaniat sotsiaalmeedias.

Millal?

Koolituse tulemusel:

Kellele on mõeldud?

Keiu_20230716_mariliisfoto_40

Koolitaja:

Keiu Kaitsa

Olen olnud 15 aastat organisatsioonidele partneriks personalivaldkonna teemadel, juhtinud personaliagentuuri ning aidanud enam kui 300 organisatsioonil tööturul efektiivselt ja silmapaistvalt toimida.

Tegelen igapäevaselt HR-projektijuhi ja koolitajana ning minu eesmärk on tõhustada ettevõtetes personalitööd. Värbamise puhul on meelisteema värbamisturunduse asja- ja ajakohane rakendamine ning värbamisprotsessi tõhusus ja töökindlus.

Koolitusel osalenute tagasiside:

Soovitusindeks: 4.5/5

Kui tõenäoliselt soovitad koolitust värbajatele või teistele HR-inimestele?

“Koolituselt sai nippe kõrva taha pandud ja mõnele olemasolevale teadmisele ka kinnitust. Ja kuigi päevapikkused koolitused võivad tunduda hirmutavalt pikad, suutis Keiu hoida kogu pika päeva meeled erksad. Aitäh ägeda koolituse eest!”

Kairi

Politsei- ja Piirivalveamet

“Keiu tõi välja palju uuringuid/numbreid, mis koolitusmaterjali toetasid. Koolitajana oli ka väga avatud ning teda oli mõnus kuulata-  rääkis piisavalt kõva häälega ja hea diktsiooniga. Ta oli ka väga pädev antud koolitust läbi viima – kursis viimaste sotsiaalmeedia trendidega ja mujal maailmas toimuvaga, rääkis väga huvitavalt ja ei tekkinud korda tüdimust.”

Osaleja

Politsei- ja Piirivalveamet

“Konsultatsioon oli põhjalik, kiire ja sisuline. Lühikese ajaga sai kompekse ülevaate värbamissisu loomisest ning sissevaate värbamisturunudusesse.

Anneli

Go Grupp

REGISTREERI END KOOLITUSELE

NB! Kui sul on probleeme registreerimisega või sa ei saa kinnituskirja koolitusel osalemise kohta koheselt oma e-mailile, siis võta kindlasti minuga ühendust:

Keiu Kaitsa
keiu@empler.ee
+372 52 17 065

Keiu_20230716_mariliisfoto_44